Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Palya Bea: Altatok

Palya Bea: Altatok

Gyerekelőadásink és koncertjeink általában 45–60 perc hosszúak, szünet nélkül.
A bábszínházak után tartott kézműves játszóház és alkotónap pedig 10 órától 13 óráig tart.
Családi jegy megvásárlására is van lehetőség, ez négy jegy áráért öt jegyet tartalmaz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 24. vasárnap, 10:00

Palya Bea: Altatok - családi gyerekkoncert
Palya Bea a magyar zenei pódium egyik meghatározó alakja, aki lenyűgöző utazásra invitál mindenkit a lélek belső tájaira, egy álomszerű világba. Művészetére nagy hatással volt a cigány, a bolgár, a szefárd és az indiai népek zenéje. Sokféle hangzással kísérletezik, olyan hangszereket szólaltat meg, amelyekkel gyerekek és szüleik ritkábban találkoznak. Szövegei szókimondóak, néhol kíméletlenül őszinték.
Varázslatosan szép hangjával, szuggesztív előadásmódjával és erős színpadi jelenlétével Palya Bea képes azonnal a bűvkörébe vonni közönségét. Koncertjei általában interaktívak, bővelkednek közös éneklésekben és táncban, de nevetünk is, mivel a dalok sokszor humorosak. Igazi közösségi esemény, játékosan mozdulnak a kezek-lábak, jókedvűen énekre nyílnak az ajkak, mozog és játszik a lélek.
A formáció tagjai: Palya Bea – ének, sansula, Gerzson János – oud, buzuki, ének, valamint pengetős és egyéb hangszerek
Az előadás helyjegyes, jegyváltás kétéves kortól.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!