Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


PÁL FERI  ATYA: Belső béke viharos időkben - Mit kezdjek a külső-belső nehézségeimmel?

PÁL FERI ATYA: Belső béke viharos időkben - Mit kezdjek a külső-belső nehézségeimmel?

Pál Feri előadásaira jellemző egyrészt a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, másrészt a stand-up comedy-ből ismert közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus.

Aktuális előadásokPÁL FERI ATYA: Belső béke viharos időkben
Mit kezdjek a külső-belső nehézségeimmel?

Pál Feri útmutatása a humor eszköztárát is segítségül hívva szemlélteti a különböző élethelyzeteket, nehézségeket, amelyekbe sokszor magunkat sodorjuk bele. Előadásaira jellemző egyrészt a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, másrészt a stand-up comedy-ből ismert közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus.

Pál Ferenc szerint katolikus pap léte ellenére fontos, hogy az előadások semlegesek legyenek: bárki részt vehet rajtuk, nem kell semmilyen vallási, ideológiai elvárásnak megfelelnie, elég a hallgató nyitottsága.

Pál Feri Atya mentálhigiénés szakember, aki sajátos előadásmódjával és témáival, rengeteg emberhez képes eljutni.

Ajánló


Koncertszínházi előadással idézi meg a 200 évvel ezelőtt született Petőfi Sándort Adorjáni Bálint színművész alkotótársaival. A Huszonhat év című előadás…

Hamvas Napok Balatonfüreden

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!