Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Pál Ferenc előadása  - Párkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés

Pál Ferenc előadása - Párkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés

Pál Ferenc (Feri atya) római katolikus pap, mentálhigiénés tanácsadó
Párkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 28. csütörtök, 19:00

Sokak kedvence, Pál Feri ezúttal a férfi-nő kapcsolatok területére kalandozik. Az új előadásban – részben a világhírű pszichológus, John Gottman kutatási eredményei, részben saját lelki gondozói, pszichodráma csoportvezetői tapasztalatai alapján – a párkapcsolati kommunikáció és konfliktuskezelés jellegzetes hibáiba és igazoltan sikeres megoldási lehetőségeibe vezeti be a hallgatóit.

Pál Feri lelkes híve Gottmannak, aki innovatív kutatásainak köszönhetően ma már mindössze 15 perces megfigyelést követően 91%-os pontossággal meg tudja mondani, hogy egy pár kapcsolata tartós és elégedett lesz-e, vagy pedig elválnak egymástól. Gottman legfontosabb tudományos eredménye azonban nem az, hogy nagy biztonsággal be tudja jósolni a válást, hanem hogy hét alapelven nyugvó módszere segítségével a párok jelentős részénél meg is tudja előzni azt. Kutatásainak köszönhetően ugyanis ma már nemcsak azzal vagyunk tisztában, hogy mitől megy tönkre egy párkapcsolat, de azzal is, hogy mitől működik jól, és hogyan tehető jobbá, erősebbé.

Pál Feri elsősorban erre az ismeretanyagra alapozza aktuális előadását, mely jól használható, praktikus információkban rendkívül gazdag és fergetegesen humoros, szórakoztató – kapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt szívből ajánljuk!

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!