Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Padlástól a pincéig - barangolás a Budai Vigadóban (épületlátogatás&Miska tárlat)
3

Padlástól a pincéig - barangolás a Budai Vigadóban (épületlátogatás&Miska tárlat)

Jöjjön el a Budai Vigadó csodálatosan felújított épületébe, és töltsön el nálunk egy izgalmas délutánt! Ismerje meg a Hagyományok Házát a padlástól a pincéig, járja be a kerengőt, csodálja meg az Átriumot, és fedezze fel a színháztermet a zárt karzatról egy mindent átfogó épületbejárás alkalmával.

Aktuális előadások



Jöjjön el a Budai Vigadó csodálatosan felújított épületébe, és töltsön el nálunk egy izgalmas délutánt! Ismerje meg a Hagyományok Házát a padlástól a pincéig, járja be a kerengőt, csodálja meg az Átriumot, és fedezze fel a színháztermet a zárt karzatról egy mindent átfogó épületbejárás alkalmával. Vezetett túráinkon olyan tereket, termeket és titkokat fedezhet fel, amelyeket kizárólag ezen alkalmak során árulnak el tárlatvezetőink.

A program során látogatóink teázással egybekötve fedezhetik fel az épület titkait, a vezetett túra tárlatvezetéssel zárul a Miska-kiállításon, középkori városfalak és emberforma boroskancsók között.

Barangolásra fel!

A program hossza: ~ 1,5 óra

 

Ajánló


Járjuk be együtt az egykor virágzó veszprémi zsidó közösség ikonikus helyeit Auer Lipót szülőházától az izraelita ravatalozóig!

Fedezd fel velünk az erőművészet gyöngyszemét és barangoljuk be együtt az egykori November 7. Hőerőmű ipari monstrumait!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!