Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Őszi filmzenei koncert - Kispesti Obsitos Fúvószenekar

Őszi filmzenei koncert - Kispesti Obsitos Fúvószenekar

A Kispesti Obsitos Fúvószenekar őszi filmzenei koncertje a KMO-ban. 2022. október 2-án, vasárnap 17 órától, a zenekar közreműködésével több nagysikerű filmzene lesz hallható a KMO színpadán, a James Bondtól a Híd a Kwain folyóig.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 2. vasárnap, 17:00

A Kispesti Obsitos Fúvószenekari Egyesület a KMO-ban tartja hétfőnként próbáit. A különböző kerületi ünnepségeken, szabadtéri rendezvényeken túl rendszeresen fellépnek az újévi koncerteken, a Mihály-napi búcsún, a Városünnepen és gyakorta tartanak rendhagyó énekórákat diákoknak, részt vesznek fúvószenekari találkozókon. Októberben filmzenei koncerttel kápráztatja el az érdeklődőket.

Karmester: Nagy Zsolt Gábor, műsorvezető: Zelinka Tamás

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!