Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Orvos-Tóth Noémi tárlatvezetése

Orvos-Tóth Noémi tárlatvezetése

Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus, író rendhagyó tárlatvezetése a Mintázat és dekoráció című kiállításban.

“Egy sima, egy fordított, egy sima, egy fordított - ha sokáig ismételjük, egyszer csak láthatóvá válik a mintázat. Az egymást követő részekből összeáll a nagy egész, és mi rácsodálkozunk milyen szabályszerűségek alkotják a teljes képet. Egy sima, egy fordított - minták, mintázatok, ismétlődések között élünk. A visszatérő elemek felfedezhetők egyéni és családi múltunkban és jelenünkben egyaránt.

Örökül kapott sorsunk sem más, mint ismétlődő kapcsolati, viselkedési és viszonyulási mintázatok izgalmas térképe. Ezen a rendhagyó tárlatvezetésen Orvos-Tóth Noémi kalauzol minket végig a kiállításon, és egy-egy alkotás kapcsán mesél nekünk a hol látható, hol láthatatlan, hol merev és szabályos, hol formabontóan szabálytalan családi mintáinkról.”
(Orvos-Tóth Noémi)

A karácsony közeledtével a résztvevőknek a Gerbeaud Ház különleges karácsonyi bonbonokkal, a Pajzos Borászat pedig tokaji aszúkóstolóval kedveskedik.

A férőhelyek száma limitált! Jegyek kizárólag online kaphatók!

Ajánló


Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész…

Ezen a Padláson "Ég és Föld között" minden megtörténhet, akárcsak a mesékben. Egy…

Janne Teller: Semmi zenés-bábos pszichothriller egy részben ifjúsági és felnőtt előadás Ajánlott életkor:…