Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ördögmese - karácsonyi kiadás!  /A Simorág TánCirkusz produkciója

Ördögmese - karácsonyi kiadás! /A Simorág TánCirkusz produkciója

A SimorÁg TánCirkusz egyik rendhagyó gyerekelőadása, melyben létező ördögös nép és műmesék felhasználásával egy új történet születik.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 8. vasárnap, 11:00

A SimorÁg TánCirkusz egyik rendhagyó gyerekelőadása, melyben létező ördögös nép és műmesék felhasználásával egy új történet születik.

A színpadon minden esemény az ördögök szemszögéből jelenik meg. Az ördögök életébe bepillantást nyerve megfejthetjük sokféle lénnyel való kapcsolatukat, nehézségeiket, gyötrelmeiket és természetesen számtalan csintalanságukat is. A darab verses szöveges és cirkuszi mutatványokat tartalmaz.

Előadás hossza: 50 perc

Szereplők: Kiss Gergely, Simor Ágnes, Vincze Márton, Zoletnik Zsófia
Zene: Vázsonyi János, KissGergely
Jelmez és díszlet: Zoletnik Zsófia
Rendező: Simor Ágnes

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

musical két részben

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!