Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Operettkirály - Orfeum Vándorszínpad

Operettkirály - Orfeum Vándorszínpad

Kálmán Imre életét bemutató nagyoperett

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 19:00

Ebben az operettben felcsendülnek a legismertebb Kálmán-melódiák,és kissé rendhagyó módon a fellépő művészek,egyénenként több szerepet is alakítanak.
A színdarab Kálmán Imre életét mutatja be, hiteles, megtörtént események alapján. Az előadás külföldön már nagy sikert aratott, Magyarországon csak az Orfeum Vándorszínpad társulatának előadásában látható, ez egyedülálló a magyar operett jelenkori történetében.

Közreműködik: Oszvald Marika, Berkes János, Birinyi Mónika, Fonyó Barbara, Kokas László, Bálint Csaba, továbbá az Orfeum Vándorszínpad tánckara és zenekara

Az előadás hossza 140 perc két részben.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

bohózat két felvonásban

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!