Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Opera Gálakoncert

Opera Gálakoncert

A gálakoncerten az Opera Studio Sopron magyar és nemzetközi résztvevői, tehetségei és oktatói vesznek részt. Zongorán közreműködik: Zsubrits Katalin zongoraművész. A koncert várható időtartama másfél óra. Műsoron az operairodalom szebbnél szebb áriái.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 1. szombat, 18:00

OPERA GÁLAKONCERT - Petőfi terem

A gálakoncertre jegyek a www.prokultura.jegy.hu oldalán és személyesen a jegyirodában vásárolhatók és azzal kedveskedünk az érdeklődőknek, hogy a megvásárolt jeggyel június 26 és 30 között egy általuk választott napon beülhetnek hallgatni Berle Sanford Rosenberg, Fischl Mónika, Dénes István, Alessandro Pagliazzi és Ács János mesterkurzusait a Petőfi teremben.

OPERA ÉS PEZSGŐ KONCERTEK
Június 26 és 30 között minden este 20:30-tól meglepetés koncerttel készülnek az Opera Studio Sopron fiatal énekesei, tehetségei. Bármilyen ismert dallam felcsendülhet! A kedves közönséget egy pohár pezsgővel és koncert utáni beszélgetésekkel várjuk.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

zenés party két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!