Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Ónodi Adél: Dear Future Me / performansz & fotókiállítás

Ónodi Adél: Dear Future Me / performansz & fotókiállítás

Mindannyiunk fizikai és érzelmi állapota változik. Egyikünk sem kizárólag férfi vagy nő. Előadásunkban erre szeretnénk rávilágítani egy transznemű nő művészeti felvetésein keresztül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 20:00

◊ monodráma & fotókiállítás ◊

„Nőnap van: ma fogadták el a név- és nemváltoztatásra benyújtott kérelmemet. Mától kezdve végre nőként élhetek – Adélként.” (részlet Adél naplójából)

Mindannyiunk fizikai és érzelmi állapota változik. Egyikünk sem kizárólag férfi vagy nő. Előadásunkban erre szeretnénk rávilágítani egy transznemű nő művészeti felvetésein keresztül.

A test a lélek függvényében változik. Van, aki hosszú utat jár be, hogy közelebb kerülhessen saját identitásához. Az előadás egy utazást idéz fel, amelynek során az én és a test kapcsolatba lépett egymással. 
Ezzel az estével lehetőséget kínálunk arra, hogy előrébb lépjünk a másság megértése és elfogadása felé.

Fotókiállítás ◊ Szabó Csilla Ónodi Adélról készített fotói – portréktól aktokig. 

Ónodi Adél 1995-ben született egy magyarországi kisvárosban, és már nagyon fiatalon érezte, hogy más, mint a többiek. Azon felül, hogy női lélekkel férfi testbe született, a művészet is kezdettől fogva érdekelte. Ezek külön-külön is súlyos következményekkel járhatnak, de így együtt, sőt egy kelet-európai ország vidéki környezetében kegyetlen életet jeleznek előre.

Adél Budapesten aktivistaként tűnt fel, LGBTQI közösségekkel foglalkozó szervezetek arca és felszólalója volt. Műtéte után, 2017-ben Berlinbe költözött, követve álmát, hogy színésznő és énekesnő legyen. 

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!