Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Oltai Kata bemutatja: Black Mambas

Oltai Kata bemutatja: Black Mambas

Oltai Kata bemutatja: Black Mambas (2022) – angol nyelven angol felirattal/in English
A Harmadik szem dokumentumfilmklub programja

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 7. kedd, 19:00

2024. május 7., kedd 19.00

A Black Mambas egy kizárólag nőkből álló dél-afrikai félkatonai egység, amely az orvvadászat ellen küzd. Három fiatal, fekete nő hozta létre, ezzel egy kis zavart okozva a hagyományos társadalmi szerepekben. A csapat a Kruger Nemzeti Parkban szeretné felszámolni az illegális vadászatot, amely a férfiak által uralt terület és igen összetett, erős verseny. A dél-afrikai társadalomban ráadásul igen elterjedt és gyakori a nők elleni erőszak minden fajtája. A férfiak és a nők szembenállása tehát nagyon szimbolikus ebben az esetben. Nkateko (28), Qolile (27) és Naledi (19) a Black Mambas három tagja igen különböző személyiségek, azonban együtt kell harcolniuk egy olyan ügyért, amely túlmutat kezdeti motivációikon. Különleges és nem veszélytelen a missziójuk.

A film előtti bevezető ezúttal speciális lesz, mert felkészít arra is, hogy nem magyar nyelven nézzük Lena Karbe majd’ másfél órás filmjét.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Ebben a zajos, színes kavalkádban ellenállhatatlanul gabalyodnak a szerelmi szálak. Az igazi könnyed komédiának, a ragyogó, harsány színekben pompázó Ancona a helyszíne, ahol a tenger azúrja és a napfény örök csillogása a lelkeket is átjárja és a szenvedély és az életöröm dicsőségét hirdeti.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!