Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Oláh Krisztián Quartet

Oláh Krisztián Quartet

Jazz klub

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 20:00

Oláh Krisztián ifjú zongoravirtuóz quartetje hiánypótló a hazai- és a nemzetközi jazz platformon egyaránt. 2018-ban Krisztián meghívást kapott a washingtoni Thelonius Monk Institut jazz versenyére - ahol a világ 14 legjobb zongoristája versenyzett - 2015-ben, pedig beválogatták a Montreux-i Jazzfesztivál döntőjébe. 
 
Az Oláh Krisztián Quartetet tagjai hozzá hasonló fiatal talentumok, akik a tradíció és az innováció ötvözésének elkötelezett hívei. A friss, komplex zenei hangzásvilággal rendelkező zenekar tagjai: ifj. Oláh Kálmán (szaxofon), Oláh Krisztián (zongora), Orbán György (nagybőgő), Serei Dániel (dob). 
 
A quartet első nagylemeze 2020. februárjában jelenik meg egy MÜPA nagykoncert bemutató keretében, amelyet márciusban egy nemzetközi turné is követ.
 

 

Ajánlatunk


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!