Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Oláh Ibolya - Élőzenés Lemezbemutató Koncert

Oláh Ibolya - Élőzenés Lemezbemutató Koncert

Oláh Ibolyát 2004-ben, egy tehetségkutató döntőseként ismerhette meg az ország. Azóta 5 nagylemeze jelent meg, melyből 2 platinalemez lett, emellett több más rangos díjat is magáénak tudhat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 5. vasárnap, 19:00

Oláh Ibolya - Élőzenés Lemezbemutató Koncert

Oláh Ibolya 2022-ben új albummal tért vissza, “Nem adom el” címen, Alkotótársai Födö Sándor, Atrisjus díjas zeneszerző, valamint Hegyi György dalszövegíró (Emil.RuleZ!) voltak.

Ibolya fúvós szekcióval kiegészülő nagyzenekari koncertje a minőségi zenei élmény mellett hűen tükrözi az előadó és a zenekar közti tökéletes harmóniát, amelynek a közönség is a részesévé válik. A repertoárban megtalálhatóak épp úgy a líraibb, mint az energikusabb dalok. A nagyzenekari felállásban felcsendülnek többek között “A szerelemnek múlnia kell” és az “Édes méreg”, “Nem kell” mellett 2022 új slágere, a “Nem adom el!” nagyzenekari változata, valamint magyar és nemzetközi slágerek feldolgozásai is. Vidám, lendületes műsor, amely a hazai kínálatban mindenképpen a legkülönlegesebb élményt nyújtó produkciók közé tartozik. Sajátos életútja, hangja, személyisége egyedei, kuriózum a magyar könnyűzenei életben!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!