Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


NYAKUNKON A REVIZOR  (komédia)

NYAKUNKON A REVIZOR (komédia)

Revizort küldenek a Kiskörúti Színházba. Titkos utasítással. Még nem tudni pontosan, mikor érkezik. Ő a kormánybiztos, akinek feladatköre egyelőre ismeretlen. A társulat számlái rendben vannak, a pályázati pénzek elszámolva, mégis retteg az Igazgató. Óvintézkedéseket rendel el, a társulat egyre nyugtalanabb. A Revizor egyszer csak beteszi lábát az épületbe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 18. péntek, 19:00

Pass Andrea: NYAKUNKON A REVIZOR
EGY KOMÉDIA BEMUTATÓJA ELŐTT
Inspiráció: Gogol A revizor című drámája

Ne a tükröt átkozd, ha a képed ferde! (Közmondás)

Revizort küldenek a Kiskörúti Színházba. Titkos utasítással. Még nem tudni pontosan, mikor érkezik. Ő a kormánybiztos, akinek feladatköre egyelőre ismeretlen. A társulat számlái rendben vannak, a pályázati pénzek elszámolva, mégis retteg az Igazgató. Óvintézkedéseket rendel el, a társulat egyre nyugtalanabb. A Revizor egyszer csak beteszi lábát az épületbe. A híresztelésekkel ellentétben nem inkognitóban érkezik, nyíltan rendeli el reformintézkedéseit. A társulat mindent megtesz, hogy megfeleljen a különös elvárásoknak, annak érdekében, hogy megtarthassák közelgő premierjüket. Az idő fogy, a közönség közeleg, egy fűrész hangosan dolgozik.

Szereplők:
Mészáros Máté
Ötvös András
Schruff Milán
Járó Zsuzsa
Péter Kata
Jászberényi Gábor
Ficzere Béla
Rohonyi Barnabás eh.

Koncepció: Garai Judit, Pass Andrea
Dramaturg: Garai Judit
Díszlettervező: Bobor Ágnes
Jelmeztervező: Tihanyi Ildikó
Világítás: Szondi György
Plakát: Csáfordi László

Rendezőasszisztens: Szakács Zsuzsa, Varga Miklós

Rendező: Pass Andrea
Producer: Orlai Tibor

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!