Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Nők az absztraktban - programnap a MODEMben

Nők az absztraktban - programnap a MODEMben

Szeretettel várjuk az érdeklődőket december 11-én, szombaton a Párizsi absztraktok. Abstraction-Création megakiállításunk harmadik programnapjára!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 11. szombat, 18:30

Szeretettel várjuk az érdeklődőket december 11-én, szombaton a Párizsi absztraktok. Abstraction-Création megakiállításunk harmadik programnapjára!

18:30 Társadalom, női szerepek és az Abstraction-Création. Kurátori tárlatvezetés Dr. Mészáros Flórával a Párizsi absztraktok tárlaton
Az 1930-as évek társadalma, művészeti szerepkörei, az Abstracrion-Création híres szerelmi kapcsolatai, a női művészek reprezentációja és a női emancipáció kérdése kerül a fókuszba.

20:00 Nők az absztraktban: kerekasztal-beszélgetés
Az 1930-as évek párizsi kávéházainak, irodalmi és képzőművészeti figuráinak szereplői mellett az absztrakt művészet és a francia terület a kulcs a női alkotók világába. A kortárs művészet női reprezentációja mentén és a művészettörténet, a gyűjtés s az irodalom női szerepköreibe kalauzoljuk a látogatókat.

Résztvevők:
Karafiáth Orsolya költő, író
Mészáros Flóra művészettörténész, a tárlat kurátora
Nemes Judit művész, gyűjtő
Spengler Katalin gyűjtő

A programon való részvétel védettségi igazolványhoz és orvosi maszkviseléshez kötött. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ajánlatunk


A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!