Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Női Vonal

Női Vonal

Az előadás, melynek címe találóan a Női vonal lett, a női lélek fejlődésének 5 fázisát mutatja be.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 9. csütörtök, 19:00

Az első jelenetben egy 11 és egy 12 éves lányt ismerünk meg, majd a tinédzsereket, az egyetemistákat, az anyaság áldott állapotát, végül két szép korú hölgy beszélgetését kapjuk el, Örkény István: Macskajáték c. művéből.
A jelenetekben elhangzanak még többek között, Weöres Sándor, József Attila, Shakespeare, Erdős Virág írások is. Ezt koronázza meg, hogy a két színésznő (Bogdán Réka Orsolya, Kovács Vanessza) jól működő játéka mellett, Sipos Gergő csellista olykor varázslatos játéka adja meg az előadás kvintesszenciáját. Az előadást Sárosi Gábor, a Hírös Gasztroszínház vezetője rendezte, az előadásban látható koreográfiákat pedig Bata Éva színésznő készítette.

Az eddig megszokott borkóstolókkal ellentétben, a kiváló Koch borok mellé most nem sós falatkákat (kolbászt, sonkát, salátát, zöldségeket, vagy savanyúságot), hanem édes süteményeket kínálunk. A falatnyi élményeket Máté Ildikó cukrász/gasztroblogger készíti, aki nagy figyelmet fordított arra, hogy a sütemények, mind a borok, mind a jelenetek íz és élményvilágára reagáljanak.

A rendező az előadást és a gasztronómiai élményt mindazoknak ajánlja, akik kíváncsiak, szeretnék egy kicsit új formában megkapni a professzionális színházi élményt, és érdeklődnek a nők lelke iránt.

Szereplők: Bogdán Réka Orsolya, Kovács Vanessza
Rendező: Sárosi Gábor
Koreográfia: Bata Éva
Cselló: Sipos Gergő

Amennyiben valamilyen különleges étrendet igényel, vagy étel allergiával rendelkezik, kérjük jelezze ezt is legkésőbb 5 nappal az előadás előtt ezen a telefonszámon: 06305024810

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!