Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


New York-i komédia

New York-i komédia

Az önirónia nagymesterének legjobb korszakát idéző színpadi mű New York városában játszódik, ám hála a szerző egyéni látásmódjának, a darab a magyar közönség számára is ugyanolyan szórakoztató, mint az amerikainak.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 30. péntek, 17:00

Woody Allen
NEW YORK-I KOMÉDIA
(vígjáték)

Szolnoki Szigligeti Színház

Felnőttünk, megházasodtunk, gyerekeink születtek, eltelt a fél élet. Hiába tekergetjük a fejünket, hiába csűrjük-csavarjuk, nincs menekvés. A férfiember egész olcsón megússza az életközepi válságot, (például vesz egy új, feltétlenül szükséges sportautót), amikor mindjárt utoléri a kapuzárási pánik is – így nem tehet mást, meg kell adnia magát az ösztöneinek, és le kell cserélnie a nejét egy másik nőre. Csakhogy a feleségnek ehhez azért lesz még egy-két szava! Nem is beszélve a család régi barátairól (vagy friss ellenségeiről?).

Az önirónia nagymesterének legjobb korszakát idéző színpadi mű New York városában játszódik, ám hála a szerző egyéni látásmódjának, a darab a magyar közönség számára is ugyanolyan szórakoztató, mint az amerikainak.

Ügyelő, segédrendező: Balogh Zsolt
Súgó: Kósa Ildikó
Rendező: Szurdi Miklós

Az előadás hossza 1 óra 25 perc, szünet nélkül.

Szereplők

Phyllis: Radó Denise
Carol: Sárvári Dia
Howard: Mészáros István
Sam: Barabás Botond
Juliet: Pertics Villő

Ajánlatunk


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN OF THE NIGHT SHOW, amely minden idők egyik legnagyobb énekesnőjének zenéjét és életét ünnepli.

Ajánló


2024. április 6-tól egészen szeptember közepéig látható a Fővárosi Nagycirkusz tavaszi-nyári showja, ami a „Stars like pins on the sky”…

Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!