Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál / Kamaraest 3.

New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál / Kamaraest 3.

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 1. vasárnap, 19:30

New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál
Kamaraest 3.
Szeptember 1. vasárnap 19:30
Benczúr Palota Díszterme

 
Brahms: G-dúr szonáta hegedűre és zongorára, op. 78
Glinka: Variációk egy Mozart témára
Godefroid: Velencei karnevál
 
- szünet -

Kodály: Duó hegedűre és gordonkára
Sosztakovics: e-moll zongoratrió, op. 67

 
Közreműködnek:
Miranda Liu – hegedű
Bartosz Koziak – gordonka
Georgy Tchaidze – zongora
Bábel Klára – hárfa

A kamarazenét és annak leghitelesebb bemutatását helyezi középpontba a Miranda Liu hegedűművésznő – Magyarország legfiatalabb koncertmestere – által alapított New Millennium Nemzetközi Kamarazenei Fesztivál, amelyet augusztus 30. és szeptember 3. között rendeznek meg Budapest három – a kamarazene szempontjából – emblematikus helyszínén, a Festetics és Benczúr Palotákban, valamint a Régi Zeneakadémia kamaratermében. A koncerteken fellép többek között a Central European String Quartet, Érdi Tamás zongoraművész, Klenyán Csaba klarinétművész, Bartosz Koziak gordonkaművész Lengyelországból és Georgy Tchaidze zongoraművész Oroszországból, debütál a Central European Strings kamarazenekar és bemutatkoznak a fellépők közül a fiatal művészgeneráció legsikeresebb kamarazenészei is.

A hallgatók innovatív programokon keresztül ismerkedhetnek meg nemcsak a gazdag duó, trió és kvartett repertoárral, hanem szextett és szeptett mesterművekkel is.  Mindezt elérhető árakon tehetik meg, mivel a fesztivál missziója a legmagasabb színvonalú komolyzenei koncertek minél szélesebb rétege számára elérhetővé tétele.

Támogató: NKA
 A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!