Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


NÉPI HANG-SZÍNEK - INTERAKTÍV ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI KONCERT

NÉPI HANG-SZÍNEK - INTERAKTÍV ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI KONCERT

Laposa Julcsi Junior Príma Díjas népzenész és barátai egy népzenei utazásra hívja óvodás és kisiskolás korú közönségét.Előadásukban különböző népi hangszerek, ritmus-zajkeltő eszközök segítségével ismertetik meg a magyar népzenei anyanyelvet, népszokások felelevenítésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 27. szerda, 10:00

NÉPI HANG-SZÍNEK - INTERAKTÍV ÉLMÉNYPEDAGÓGIAI KONCERT

Laposa Julcsi Junior Príma Díjas népzenész és barátai egy népzenei utazásra hívja óvodás és kisiskolás korú közönségét. Előadásukban különböző népi hangszerek, ritmus-zajkeltő eszközök segítségével ismertetik meg a magyar népzenei anyanyelvet, népszokások felelevenítésével. A közös játékokkal, együtt énekléssel mindenki egy népzenei folyamat aktív részese lesz. Az őszi lemezbemutató koncertje tematikusan épül fel őszi népszokásokra, dalokra, mondókákra.

Töltsünk el együtt egy szép délelőttöt, "ahol a hagyomány élménnyé válik".

Ajánlatunk


A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!