Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Neoton Família Sztárjai - ültetett koncert

Neoton Família Sztárjai - ültetett koncert

A Tokaj-hegyaljai Szüreti másNapok 2020 rendezvény egyik kiemelt eseménye a Neoton Família Sztárjainak fantasztikus koncertje október 3-án a Tokaj Fesztiválkatlanban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 3. szombat, 18:00

TOKAJ-HEGYALJAI SZÜRETI másNAPOK 2020

„Fehér borok, színes kultúra”

  1. október 1-2-3-4., Tokaj

 

A Tokaj-hegyaljai Szüreti másNapok 2020 rendezvény egyik kiemelt eseménye a Neoton Família Sztárjainak fantasztikus koncertje október 3-án a Tokaj Fesztiválkatlanban!

Tokajban 1932 óta rendezik meg a Szüreti Napokat, amikor megünneplik a szőlőt és a bort. Tokaj-Hegyalja legnagyobb szüreti mulatsága idén a kialakult helyzetre való tekintettel, egy kicsit rendhagyó módon, kevesebb, de számos izgalmas programmal vár mindenkit a város több helyszínén.

A Kossuth téren Tokaj-Hegyalja borászatainak prémium borait, valamint TOKAJI nedűvel készült fogásokat kóstolhatnak, de a kiállításokon betekintést nyerhetnek a szüreti munkafolyamatokba is. A városban szervezett séták során jobban megismerhetik a hely, a térség történetét, nevezetességeit, a kézművesek és mesterségek utcájában (Rákóczi utca) pedig termelők, prémium hazai termékeket készítő kézművesek és mesteremberek mutatkoznak be. Idén rendhagyó módon a téren nem lesz felállított színpad, de lesz utcaszínház, népi játékok tere, gyerekprogramok, tűzzsonglőr show, interaktív történelemóra, lesznek gólyalábasok és vásári komédiások is. Kisebb koncertek csendülnek fel a tér különböző pontjain, hallhatják például Varga Miklóst, Szűcs Antal Gábort, Horváth Misit & Kontor Tomit, de a Paulay Ede Színház udvarán fellép többek között a Kelet Brass Band és a Melounge duo. A Rákóczi Pincében pedig St. Martin szaxofonművész koncertjét hallgathatják meg.

A Tokaji Borászok Asztaltársasága október 3-án „Sétáló kóstolót” tart a tokaji volt Zsinagógánál, de dűlőtúrán is részt vehetnek az érdeklődők. A helyszínen a kitelepült 8 pincészet 2-2 borából kóstolhatnak, mellé pedig borfalatokat is fogyaszthatnak.

A Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán október 2-án és 3-án este kínálnak felhőtlen szórakozást. Pénteken a hazai zenei élete egyik legnépszerűbb zenekara a Punnany Massif, másnap pedig a Neoton Família Sztárjai varázsolnak igazi retro hangulatot a nézőtérre.

A fesztivál záró napjának estéjén a Paulay Ede Színházban egy fergeteges vígjátékot, a Hogyan szeret a másik című színdarabot láthatják. Három házaspár komikus élethelyzeteinek lehetnek tanúi, természetesen folyamatos félreértések és poénok kíséretében. Az előadás mellett a színházban két kiállítás megnyitójára is sor kerül a Szüreti Napok keretében.

A Szerelmi pincesor nyitott pincékkel és hamisítatlan szüreti hangulattal készül a mulatságra.

Mindenkit vár Tokaj és a tokaji borok zamata!

Ajánlatunk


Erkel Ferenc: HUNYADI LÁSZLÓ Opera négy felvonásban, három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!