Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Nélküled - Élmény- és Önismereti Színház

Nélküled - Élmény- és Önismereti Színház

Kriston Andrea és a Legyen, Ami Van! Improvizációs Színház közreműködésével.

Az élet nagy igazságtalansága, hogy elment és én nélküle maradtam. Ha legalább érteném, de a hiánya mindent betölt. Képzelt párbeszédeket folytatok. MI lett volna, ha másképp mondtam volna, ha felhívtam volna, ha ott lettem volna, ha jobban kifejeztem volna... Mi a kiút ebből a fájdalomból? Hogy tovább? Mi tart most meg? Fel lehet erre készülni? Ez is tabu? Erről sem beszélünk. Nem tanulunk titkos recepteket, hogy felkészültek legyünk, ha elragadja tőlünk az élet, de a mi életünk megy tovább nélküle. Mi még vagyunk. Hahó!

 

Az est folyamán ezeket a kérdéseket boncolgatjuk. Ha bármelyikről eszedbe jut egy személyes történeted és el is meséled nekünk, akkor mi azt színpadra rakjuk, hogy egy új perspektívából láthassunk rá közösen. Vagy ha úgy szeretnéd, csak nézd meg nézőtársaid történetét, hogy annak tanulságait feldolgozva, izgalmas élménnyel térj haza!


Az est különlegessége, hogy Kriston Andrea az évtizedek alatt felhalmozódott tanulságos tapasztalatait osztja meg ebben a témában. Az est oldottságot teremtő aktivitással indul, ami élményt ad, ami során közelebb kerülhetsz társadhoz, vagy megismerkedhetsz másokkal.

Szakértő: Kriston Andrea

Társulatunk színészei: Kovács Gábor, Kukoda János, Oborny Beáta, Papp Zsuzsanna, Vadas István
Zenész: László Lilla és Jagodics Edit
Játékmester: Bíró Éva Gabriella

Az előadás hossza 120 perc.