Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Nehéz menet (Marche ou creve)

Nehéz menet (Marche ou creve)

Francia dráma, 2018, 85’
R.: Margaux Bonhomme | Sz.: Diane Rouxel, Cédric Kahn
Francia nyelven, angol felirattal
 több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 18. kedd, 18:30

Nehéz menet

Francia dráma, 2018, 85’

R.: Margaux Bonhomme | Sz.: Diane Rouxel, Cédric Kahn

Francia nyelven, angol felirattal

A 17 éves Elisa alig várja a nyári szünidőt. Csakhogy a család időközben borul, ők pedig az apjával és sérült húgával, akivel valakinek folyamatosan foglalkoznia kell, hármasban maradnak. Nagy felelősség, súlyos teher ez egy tinédzsernek, amitől a szeretete könnyen gyűlöletbe fordulhat át.


Még több program a Francia Intézet oldalán: www.franciaintezet.hu

 



Marche ou crève

Drame, 2018, 85’


Pays de production: France

R.: Margaux Bonhomme

Avec :  Diane Rouxel, Cédric Kahn

Français, sous-titré en anglais

Mentions : Tous publics


Elisa, 17 ans, veut profiter de son été dans le Vercors. Mais sa mère quitte son père, les laissant tous les deux s'occuper de Marion, sa sœur handicapée. Une responsabilité de plus en plus lourde pour l'adolescente, qui menace de transformer son amour en haine.

Plus de programmes de l'Institut français sur www.franciaintezet.hu

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!