Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Náray Erika vendége: Vámos Miklós / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Vámos Miklós / Jazzrajongók

Náray Erika vendége: Vámos Miklós

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 25. csütörtök, 20:00

Vámos Miklóst Magyarországon valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A televízió képernyőjéről is ismert írónak több mint negyven kötete jelent meg (regények, novellák, színművek, filmforgatókönyvek), köztük idén áprilisban a töredelmes vallomás című könyv, melyben őszinte, kitárulkozó, ugyanakkor visszafogott stílusban ír saját életének mozzanatairól. „Aki realista prózaíró lesz, amilyen én vagyok, az meztelenre vetkőzik az olvasók előtt rendszeresen, kötetenként és naponta” - mondta egy interjúban. A magyar írók közül elsőként ismerte fel, hogy fontos fenntartani az IT technológiák iránti érdeklődést: ő volt az első magyar író, aki 2000-ben elindította saját, cégek által szponzorált honlapját.
Vámos Miklóst szinte sosem látni mosollyal az arcán, ez azonban elmondása szerint nem jelenti azt, hogy ne lenne szenvedélyes, jó kedélyű, és ne szeretné a humort. Fiatalon a Gerilla együttes tagjaként beatzenészként is működött, nemrég pedig ismét elővette a gitárt, s Bornai Tiborral, a KFT tagjával és az LGT-s Karácsony Jánossal időnként koncertezik is. Beszélgetőpartnere, Náray Erika és zenekara az író kedvenc jazzszámaival színesíti a műsort.

A nézőket, akik 18.00 órától érkezési sorrendben foglalhatják el helyüket, a Bohém Étterem üdvözlőitallal várja, a koncert előtt és után pedig vacsorázási lehetőséget biztosít számukra.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!