Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Napfonat koncert

Napfonat koncert

A Napfonat acappella együttes saját kompozíciói egyedi módon fogalmazzák újra a magyar népdalok világát, polifonikus hangzásba öltöztetve őket, kiemelve a népzene erejét és szépségét, az ének-hang felszabadító, gyógyító és lélekmelengető hatását.
 több

Az együttes tagjai külön-külön is izgalmas zenei világokat képviselnek, különféle stílusok, zenei (flamenco, jazz, népzene, könnyű zene), és kulturális (Felvidék, Erdély, Oroszország) hátterükből fakadóan. Ez a sokféleség egyedi (hang)színt és világzenei jelleget kölcsönöz az együttesnek, friss, energikus és az együttlét öröméből kiáradó dalaik nem csak a női közönséget szólítják meg, hanem mindenkit, akiben rezonál az emberi hang ereje, ki és belégzés énekké válása, a többszólamú zene szívdobogása.
A Napfonat hat nyitott fiatal női hangszálból fonódik össze egy dögös szextetté, tele humorral, életerővel és ötletességgel.

Ajánló


A Minimax gyerekcsatornán futó népszerű rajzfilmsorozat színpadi adaptációja Magyarországon. 2018-ban magyarul lesz látható…

Álomszerű tánckomédiában bomlik ki Európa vándor népe, a cigányok színes világa.

Ady Endre feltámadást idéző versét mottóul véve a Várkert Irodalom áprilisi estje az…