Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló estje, vendég: Ács Fruzsina

NagyÁrpi - Ráskó Eszter önálló estje, vendég: Ács Fruzsina

Ráskó Eszter önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 16. szerda, 19:00

Ráskó Eszter önálló előadása, Ács Fruzsina vendégfellépésével.

 

Aki hallotta már tudja, Eszter nem riad vissza semmitől, a vlog sorozatából is ismert kendőzetlenséggel mesél a nővé, partnerré, anyává válás rögös rumos meggyeiről, spandex nadrágjairól és róka imperszonátorairól. 

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

bohózat két felvonásban

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!