Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Nagy akarok lenni! - Csereelőadás!
2

Nagy akarok lenni! - Csereelőadás!

A Fabula Színház előadásában egy kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik. Egy találkozásuk alkalmával az erdőben szerepet cserélnek.

A Fabula Színház előadásában egy kiscica nagy szeretne lenni, mert nem engedi el az anyukája sehová egyedül. Az oroszlán kicsi szeretne lenni, mert vele senki sem játszik, senki sem törődik. Egy találkozásuk alkalmával az erdőben szerepet cserélnek. Ebből rengeteg mókás helyzet adódik. Az előadás végére a Zsiráf Keresőszolgálat és az anyai szeretet révén minden megnyugtatóan rendeződik, s kis hőseink is belátják, hogy a saját bőrükben jobban boldogulnak. 

A nagyon sok zenével és kedves humorral átszőtt előadás a klasszikus bábjátékok egyik legjobban sikerült darabja.

Az előadást óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk.

Ezt az előadást ajánljuk azon kedves vendégeinknek, akik az április 4-i és május 16-i előadásunkra előzetesen jegyet váltottak! Jegyeik automatikusan érvényesek erre az előadásra.
További információ: ujkk.megyeriklub@gmail.com  
Kérjük érdeklődjön!

Ajánló


Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? Miért szeretnék oly sokan legalább évente egyszer színpadon…

December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett…

Egy reggel látja ám Gombóc Artúr, hogy az égen köröznek a madarak, meg…