Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


N-Con - Nintendo nap - videojátékos esemény

N-Con - Nintendo nap - videojátékos esemény

2024. július 27-én, 10 órától a N-con - Nintendo napnak ad otthont a KMO Művelődési Központ, a Supermario4everblog és a Regamex közös szervezésében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 27. szombat, 10:00

Az N-Con egy kifejezetten Nintendóra fókuszáló videojátékos esemény, melynek célja a Nintendo népszerűsítése, és hogy a rajongók összegyűljenek, együtt játszanak.

Új- és retro Nintendo konzolok egyaránt ki lesznek állítva, játékok kipróbálhatók. Lesz verseny is, méghozzá Mario Kart 8 Deluxe és retro Elektor Kalandor verseny keretében Super Mario Bros. játékokban mérhetitek össze a tudásotokat.

Gyere el, hozd el a barátaidat, találkozz hozzád hasonló Nintendo rajongókkal és érezzétek jól magatokat egy kellemes, családi közegben!

Részletek:
Helyszín: KMO Művelődési Központ, Kultúr-kamra terem
Időpont: 2024. július 27., szombat 10.00 - 17.00

Versenyek:

Mario Kart 8 Deluxe verseny
Ha már 200cc-n is sorozatban nyered a versenyeket, ha nagyon jól megy online ellenfelekkel a játék, akkor itt az idő, hogy versenyen is megmérettesd a tudásodat! A verseny egyenes kieséses rendszerben fog zajlani, egyszerre négyen játszanak VS-ben, és az első két helyezett jut tovább. Egy verseny négy pályából áll, ezeket a játék véletlenszerűen fogja kiválasztani. A karakter és a kocsi szabadon választható.  Az első három helyezett lesz díjazva, a nyereményeket a Game Park biztosítja.

Retro Elektor Kalandor verseny
Veterán Nintendo játékosok jól ismerik az Elektor Kalandor című műsort, mely a '90-es évek első felében generációkkal ismertette meg és szerettette meg a Nintendót és a Super Mario játékokat. Ennek emléket állítva rendezzük meg a retro Elektor Kalandor versenyt, melynek szabályai ugyanazok lesznek, mint a műsorban: Három perced van arra, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjts össze a klasszikus Super Mario Bros. játékban.

A legtöbb pontot összegyűjtött játékos Regamex ajándékcsomagot kap!

További információ:
Sz. Urbán Szilvia, tel.: 282-9752/0107 m., email: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!