Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MVM Karácsonyi Koncert – Újabb hangverseny

MVM Karácsonyi Koncert – Újabb hangverseny

Különleges, látványos koncerttel és sztárvendégekkel várják a rendezők a zenerajongókat az MVM Karácsonyi Koncertre, amely 1999 óta évente a karácsonyi ünnepeket megelőző napokban kerül megrendezésre a Zeneakadémia Nagytermében.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 18. vasárnap, 11:00

Az esti hangversenyre minden jegy már novemberben elkelt, ezért tartunk délelőtt is egy nyilvános koncertet. A délelőtti hangverseny kicsit megváltoztatott műsorral, egy részben, szünet nélkül kerül megrendezésre.

MVM Karácsonyi Koncert – Újabb hangverseny

Közreműködnek: Balázs János (zongora), Baráti Kristóf (hegedű), Drahos Béla (fuvola), Szentpáli Roland (tuba) és Vigh Andrea (hárfa)

Műsor:

Ibert: Entr’acte, Gluck: Boldog lelkek tánca, Paganini: Cantabile, MS 109 op. 17,
Csajkovszkij: Melódia, op. 42 no. 3, Liszt: Ave Maria (Róma harangjai),
Puccini–Balázs: Lauretta áriája,  Szentpáli Roland: Carmen-fantázia,
Saint-Saëns: Fantázia, Thomas: A vándor búcsúja,
Durand: Esz-dúr keringő, Csajkovszkij–Balázs: Diótörő-parafrázis

Ajánlatunk


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!