Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Művészasztal Cserna-Szabó Andrással
10

Művészasztal Cserna-Szabó Andrással

„olykor előveszem a hegedűmet, és muzsikálok rajta valamit, énekelek hozzá néhány strófát a Sándorról meg a legjobb cimborájáról, a Veszelka Imréről, akik sebesen lovagolnak a végestelen pusztán, és igazságot tesznek a tanyavilágban”

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 25. vasárnap, 17:00

MŰVÉSZASZTAL Cserna-Szabó Andrással
(Rózsa Sándorral, Veszelka Imrével, a Jókai bablevessel és meglehet, még a pacallal is)

A különleges, koncepcióját tekintve is egyedinek mondható MŰVÉSZASZTAL rendezvénysorozat 2017-ben, a VIDOR Fesztiválon debütált, az idei VIDOR-on pedig már a 11. estre invitáljuk közönségünket! Ezúttal Cserna-Szabó András ARTISJUS- és József Attila-díjas író, gasztronómiai újságíró érkezik a MŰvész Stúdióba egy minden bizonnyal hangulatos est vendégeként. Augusztus 25-én, vasárnap 17 órától Kováts Dénes beszélget vele, társulatunk pedig a Sömmi című regényéből színpadra írt jeleneteket ad elő. Az est háziasszonya és jelenetek dramaturgja Kováts Judit, a rendező Kosik Anita. Közreműködik még Tóth Károly és Horváth Viktor színművész, valamint Karádi Zsolt és Béres Tamás. A zene és effektek felelőse ezúttal is Karap Zoltán és Bartus Zoltán.

A MŰVÉSZASZTAL célja, hogy a magyar írók, drámaírók színe-javát bemutassa Nyíregyházán, de a szokásostól eltérő módon: egyrészt a meghívott művésszel folytatott beszélgetéssel, másrészt művéből, műveiből alkotott színpadi produkciók (felolvasó színház) révén, színészek, zenészek közreműködésével. Társulatunk mindig egyetlen estre áll össze, a produkció is mindig más, a közös bennük az, hogy egyszeriek és megismételhetetlenek.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!