Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MusicalPlusz 72.

MusicalPlusz 72.

Szokatlan fellépőkkel lesz látható a tizennégy éve nagy sikerrel futó rendezvénysorozat, a Musical Plusz, október 27-én délután a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 27. vasárnap, 14:00

Különleges névsor az októberi Musical Pluszon

Szokatlan fellépőkkel lesz látható a tizennégy éve nagy sikerrel futó rendezvénysorozat, a Musical Plusz, október 27-én délután a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban.

A népszerű musical színművészek mellett, Nika (Veres Mónika) először lép fel a rendezvényen.
Színészi tehetségét már bizonyította a We Will Rock You musicalben és a PS Produkció új előadásában, a Sztárcsinálókban is szerepet kapott, mégsem jellemző, hogy ebben a műfajban sokat találkozhatunk vele. Itt viszont majd olyan dalokat is énekel, amik az önálló koncertjei műsorába nem illenek bele, de régóta vágyott rá hogy elénekelhesse.

Solti Ádám szintén első alkalommal vesz részt a rendezvényen. Ő, a Madách Színház színpadán kívül a Barátok Közt televíziós sorozatból is ismerős lehet sokaknak. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy dalokat is ír. Ez egy remek alkalom lesz, hogy a musicalek mellett elénekelje saját szerzeményét és ezáltal beengedjen egy kicsit a lelkébe is.

Gubik Petra és Szomor György évek óta visszatérő fellépői a Musical Plusznak, de még sosem sikerült őket egyszerre színpadra állítani. Így, a mostani, egy különleges alkalom lesz és a szervező éppen ezért nagy hangsúlyt fektet a közös duettekre. Többek közt az Aidára, amiben régebben együtt játszottak és méltatlanul ritkán hallható.

Kocsis Dénes, az Operettszínház közkedvelt művésze, aki most a Páratlan párosban is látható, mindig nagy sikert arat. Csengeri Attilával biztosan felcsendül majd különleges duettjük a Dorain Grayből, hiszen jelenleg Dénes, míg régen Attila alakította a címszereplő szépfiút. Nagy eséllyel vidámságban sem lesz hiány, ha Ők ketten együtt lépnek színpadra.

Minden szempontból, különleges, szórakoztató, olykor könnyekig magható műsorra számíthat, aki úgy dönt október 27-én délután, hogy a megnézi a 72. Musical Pluszt.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!