Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Murray Schisgal: SZERELEM, ÓH!

Murray Schisgal: SZERELEM, ÓH!

Történetünk középpontjában két egykori iskolatárs áll, Milt és Harry, akik tizenöt év után találkoznak újra. Ahogy az már lenni szokott, egyikül (jelen esetben Milt) mindent elért az életben, míg a másik (Harry) épp a folyóba készül ugrani, így vetve véget sikertelen életének.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 29. szerda, 19:00

Murray Schisgal: SZERELEM, ÓH!
szatirikus bohózat
Fordította:Karinthy Ferenc

Történetünk középpontjában két egykori iskolatárs áll, Milt és Harry, akik tizenöt év után találkoznak újra. Ahogy az már lenni szokott, egyikül (jelen esetben Milt) mindent elért az életben, míg a másik (Harry) épp a folyóba készül ugrani, így vetve véget sikertelen életének.
Barátja ekkor – hogy a helyzetet mentse – egy teljesen abszurd ötlettel áll elő: felajánlja saját feleségét Harry-nek, hogy a férfi megtapasztalhassa: a szerelem az, amiért érdemes élni.
Ehhez természetesen a feleségnek, Ellennek is lesz egy-két szava, ami a szatirikus helyzetek tömkelegét vonzza maga után. S hogy ez mennyire így van, arra a legjobb példa, hogy a nő szinte azonnal meghódítja Harry-t, teljesen átírva ezzel az élet – és legfőképpen Milt – szépen elrendezett forgatókönyvét.
Murray Schisgal, amerikai író és producer komikus vígjátéka, a Szerelem, óh! 1965-ben debütált a New York-i Broadwayn, azóta is világszerte nagy népszerűségnek örvend.

Szereplők:
Ellen: Nagyváradi Erzsébet
Harry: Stubnya Béla
Milt: Tűzkő Sándor

Rendező: Tasnádi Csaba
Producer: Szabó Ágnes
Látványtervező: Ondraschek Péter
Zenei vezető: Fehérváry Lilla
Zenei közreműködő: Ágoston Béla
Rendezőasszisztens: Tóth Zsófia

Az előadást csak 16 éven felüliek látogathatják a benne szereplő tartalom és szövegek miatt.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!