Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MÜHA Klub - Blahalouisiana Akusztik koncert

MÜHA Klub - Blahalouisiana Akusztik koncert

A Blahalouisiana 2012 nyarán alakult. A zenekar első single-je, a 'The Wanderer' három héten keresztül őrizte helyét az MR2 top 30-as listájának dobogóján, de a csapat életében az áttörést „Ahol összeér” című számuk – és az ahhoz készült merész klip – hozta meg 2015 tavaszán, mely klip ma milliós megtekintésnél jár.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 8. csütörtök, 20:00

Az elmúlt 5 évben meghódították az összes kis- és nagy hazai klubot, többek között a Kobuci Kert, az A38 Hajó és az Akvárium Klub visszatérő fellépői.  Részesei voltak a jubileumi 10. Fishing on Orfű fesztiválnak, harmadik alkalommal álltak a nagyszínpadon, de a Sziget, Campus, VOLT, EFOTT, Fezen és Strand fesztiválok fellépőinek sorában is kiemelt helyük van. 

A zenekar nem csak határon innen, külföldön is szerencsét próbált: koncerteztek már Erdélyben, Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban, de a Tallin Music Week-en és Hágában is bemutatkoztak. 

2017 októberében megjelent a Blahalouisiana 10 számos korongja „Alagutak, fények, nagymamád jegenyéi” címmel, amelyen helyet kapott a Petőfi Rádió TOP 40-es slágerlistáját hetekig uraló „Túl távol, elég közel” és a „Ha élni felejtek” is. A november 3-i teltházas A38-as lemezbemutató után a következő mérföldkő a 2018. január 16-i, szintén teltházas Müpa-s koncert volt, ahol a zenekar slágerei szimfonikus hangszerelésben szólaltak meg. 2018 elején az „Alagutak, fények” turnéval járták be az országot. 

2019 nyarának végén jelent meg „Minden rendben” című nagylemezük, a rajta szereplő „Pont ilyen házra” dalukhoz pedig egy izgalmas, vertical klip is forgott.  

2020-ban a Blahalouisiana is részt vett a Road Movie projektben. Legújabb dalukban egy szimfonikus zenekar kísérete mellett kalauzolnak el bennünket a zenekar otthonába, a hozzá készült grandiózus videoklipen keresztül pedig jobban megismerhetjük Székesfehérvár egyes részeit.

A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

 

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!