Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MozART Group
6

MozART Group

Elmarad! - A program bemutatását későbbi időpontban tervezzük.

Közlemény!

Értesítjük a MozART Group eseményekre jegyet vásárlókat, hogy a március 15-én 16 és 20 órára, valamint a március 29-én 14 és 20 órára, a Budapest Kongresszusi Központba tervezett előadások
a kormány a koronavírus miatt egész országra kiterjedő veszélyhelyzet elrendelése miattelmaradnak.
A program bemutatását későbbi időpontban tervezzük. További intézkedéseinkről amint lehet, tájékoztatjuk Önöket.
Kérjük, hogy folyamatosan figyeljék honlapunkat, Facebook oldalunkat és e-mailjeiket! Az online jegyrendszeren keresztül vásárlókat folyamatosan értesítjük, azon az e-mail címen, amivel a jegyvásárlás történt. Aki személyesen vásárolta jegyét, attól kérjük, hogy az info@pannonprodukcio.hu címre küldje el e-mail címét!
Kérjük, hogy ebben az ügyben ne telefonáljanak, mert ennél több információval jelenleg nem tudunk szolgálni.

Megértésüket köszönjük!
Pannon Produkció

 

 "Szentségtörő, de zseniális!" Így fogalmaztak egy blog bejegyzésben a komolyzenét komolytalanul játszó MozART Groupról, akik a klasszikus műfajt hozzák közelebb egyéni humorral ötvözve azokhoz, akik amúgy nem látogatják a koncerttermeket.

Előadásaikon a legismertebb komolyzenei örökzöldeket és jól ismert pop slágereket szólaltatják meg, miközben egy szórakoztató színpadi showt is láthat a közönség. A koncert során a zenei élmény mellett a nézők rengeteget nevethetnek.

Az 1995 óta együtt dolgozó lengyel csapat már bejárta az egész világot, koncertek százait adta Ázsia, Amerika és Európa koncerttermeiben. Munkájukat 2010-ben a lengyel kulturális miniszter különdíjjal ismerte el, de díjazták őket már több alkalommal különböző humor fesztiválokon is.

A csapat tagjai:
Filip Jaslar – I. hegedű, Michal Sikorski – II. hegedű, Pawel Kowaluk – brácsa, Bolek Blaszczyk – cselló

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő…

Az Eötvös Cirkusz Jubileumi műsora! Fokozottan figyelünk látogatóink egészségére, minden biztonsági intézkedést betartva.

A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra…