Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MOST Fesztivál - Jeanne D’Arc a tűzben

MOST Fesztivál - Jeanne D’Arc a tűzben

Nemzeteken és időkön átívelő női sorsok és tragédiák. Vágyott érzelmek, elvesztett bizalom, rettegés, magány és kétségbeesés. Sötét, komor történet egy lányról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 18:00

Mohammad Rahmanian, Farid Tehrani: JEANNE D’ARC A TŰZBEN
monodráma
A Szín س Társulat és Fém Arts and Café előadása  

A Holokauszt utolsó áldozatának története. Charlotte, a fiatal lány, aki a világháború első napjára ugyanúgy kristálytisztán emlékszik, ahogy a közben eltelt majd’ hat év minden apró momentumára. Szinte észre sem vette, hogyan lett emberből valami más: egy még éppen élő lény.
Vége. Az ajtó nyitva. A megmentők megérkeztek.
Haza! Haza?
Charlotte nem éli túl a világháborút.
Nemzeteken és időkön átívelő női sorsok és tragédiák. Vágyott érzelmek, elvesztett bizalom, rettegés, magány és kétségbeesés. Sötét, komor történet egy lányról.

Szereplők:
Charlotte....... Kálóczi Orsolya
Maggie.......... Kovács Kinga

Táncosok:
Gyevnár Réka
Jobbágy Bernadett
Kiss Rebeka

Fordította: Arezoo M. Hosseini, Kovács Dorottya, Illés Boglárka, Kálóczi Orsolya
Rendező: Farid Tehrani

Az előadást 16 éven felülieknek ajánljuk

Ajánlatunk


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!