Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Monory Mész András: Meteo (kultfilm)

Monory Mész András: Meteo (kultfilm)

Egy kihalt gyárnegyedben, a város peremén, valahol Kelet-Európában, egy üres műhely közepén áll egy kád. Eckermann, a meteorológus fürdik benne. Ideje java részét ábrándozással tölti, ezért barátai Felhőcskének hívják.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 7. csütörtök, 19:00

Meteo
magyar filmdráma, 98 perc, 1989
16 éven aluliak számára nem ajánlott


Egy kihalt gyárnegyedben, a város peremén, valahol Kelet-Európában, egy üres műhely közepén áll egy kád. Eckermann, a meteorológus fürdik benne. Ideje java részét ábrándozással tölti, ezért barátai Felhőcskének hívják. Két barátja van: Berlioz, az örökmozgó életművész és Verő, az üzemek hallgatag vagánya. A gyárnegyedet hamarosan felrobbantják. Az üzemek katonai parancsnoksága mindenkit felszólít, hogy hagyja el a lezárt körzetet - a fiúknak el kell költözniük.

Eckermann, azaz Felhőcske a Meteorológiai Intézetben dolgozik. Az intézeti számítógépen kidolgozza a tuti nyerés szisztémáját. A feketepiacról odafuvarozott lengyel lány azonban véletlenül megöli őt a fürdőkád szélére tett hajszárítóval. A szisztéma segítségével közben Berlioz és Verő rengeteg pénzt nyer a lóversenyen. Felhőcske holttestének felfedezése után Berlioz repülőgépre száll, és világgá megy. Verő öngyilkos akar lenni a lebontásra ítélt gyárban, de a robbantás elmarad. Egy meteorológiai léggömbön felküldi Felhőcske holttestét az égbe.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!