Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Molnár Sándor Quartet

Molnár Sándor Quartet

Molnár Sándor generációjának egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb szaxofonosa.
Zenei elképzelései megvalósításához olyan partnereket válaszott Oláh Krisztián, Orbán György és Pecek Lakatos András személyében, akik mindhárman hasonló zenei törekvésekkel rendelkező improvizatív művészek, s akikkel folyamatos kölcsönhatásban egy folyton változó, élő zenei atmoszférát tud megteremteni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 3. csütörtök, 20:00

Molnár Sándor Quartet

Közreműködik:

    Molnár Sándor - szaxofon
    Oláh Krisztián - zongora
    Orbán György - nagybőgő
    Lakatos Pecek András - dob

Molnár Sándor generációjának egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb szaxofonosa. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem után a Grazi Zeneakadémián szerezte meg diplomáját. Neve ismerősen cseng úgy idehaza, mint a nemzetközi jazz-színtéren, többek között Szakcsi Lakatos Róbert, Szőke Nikoletta és Tzumo formációiban is találkozhatott már vele a közönség, de saját korábbi kvartettjével is fellépett már az Opusban.

Mostani, megújult formációjában saját kompozíciói kerülnek előtérbe, melyeken keresztül eddig nem ismert oldaláról mutatkozik be. Új utakat kereső, kísérletező hangvételű szerzeményeiben egyaránt felfedezhetőek az experimentális jazz hatásai és a hamisítatlan post-bop elemei. Zenei elképzelései megvalósításához olyan partnereket válaszott Oláh Krisztián, Orbán György és Pecek Lakatos András személyében, akik mindhárman hasonló zenei törekvésekkel rendelkező improvizatív művészek, s akikkel folyamatos kölcsönhatásban egy folyton változó, élő zenei atmoszférát tud megteremteni.


Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!