Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Modern Art Orchestra – Bartók Béla: 15 Magyar Parasztdal

Modern Art Orchestra – Bartók Béla: 15 Magyar Parasztdal

A Tizenöt magyar parasztdal-t Bartók Béla zongorára komponálta. Az eredetileg szóló zongoradarabokat a Modern Art Orchestra kreatív elméi, Bacsó Kristóf, Ávéd János, Subicz Gábor és Fekete-Kovács Kornél írták át nagyzenekarra, melynek során gondosan ügyeltek a dalok eredeti formájának és szólamának megőrzésére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 2. csütörtök, 19:00

Modern Art Orchestra
Bartók Béla: 15 Magyar Parasztdal

A tizenöt népdal megszólalása között a gyönyörű hangú, kísérletező kedvű énekesnő, Harcsa Veronika, a Kossuth-díjas Dresch Mihály (fuhun), és a cimbalom-virtuóz Lukács MIklós szólójátéka valamint a MAO kiváló zenészeinek vezetett improvizációja épít hidat. A veszprémi koncertprogram különlegessége, hogy a győri Fitos Dezső Társulat néptánc művészei is színpadra lépnek. A koncert zenei anyagát egyszerre hatja át Bartók öröksége, és a kreatív, mai muzsika és tánc élménye.

Közreműködik:

Harcsa Veronika - ének
Dresch Mihály - fuhun
Lukács Miklós - cimbalom
Fitos Dezső Társulat - tánc

A 19 tagú Modern Art Orchestra (művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél)

Amennyiben a Modern Art Orchestra március 1-i és 2-i koncertjeire egy időben vásárol jegyet, úgy mindkét jegy árából kedvezményt biztosítunk mind személyes, mind online jegyvásárlás során.

Ajánlatunk


Pintér Béla szürreális víziója a világról. Pontosabban annak csak egy szeletéről, az emberi kapcsolatokról.

Az olasz operatrió, IL VOLO 2023. október 9-én lép fel a Budapest Arénában. A fiatal énekesek hagyományos olasz slágereket és világhírű dalokat adnak elő, amelyek garantáltan elvarázsolják majd a közönséget. Az IL VOLO már előző turnéjával is hatalmas sikert aratott hazánkban, ezért a koncertre érdemes időben beszerezni a jegyeket. A rajongók izgatottan várják a koncertet, amely egy felejthetetlen zenei élményt ígér.

Kocsmaária sok nevetéssel és sírással.

Ajánló


A TRIP, a Vígszínház és a Kult 2* közös produkciója. Zenés káosz Verne Gyula, Csorba Lóci és Divinyi Réka ötleteiből.

Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!