Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Moby Dick / Prakker koncert

Moby Dick / Prakker koncert

Moby Dick és Prakker koncert a Liszt Központban

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. péntek, 20:00

A Liszt Központ épülete 2023-ban ünnepelte fennállásának 150. évfordulóját. Erről 2023. őszén már egy programsorozat keretében megemlékeztünk. Nem maradhat ki az épülethez ezer szállal kötődő két soproni, a mai napig is aktív zenekar koncertje a sorozatból!
A Moby Dick itt adta egyik első, ha nem a legelső koncertjét az 1980-as években, olyan teltházzal, amit azóta is emlegetnek a városban. A Prakker sem egyszer-kétszer koptatta itt a deszkákat.
És most újra szóljon hangosan a rock!
 
Jegyár: 5.000,- Ft
Jegyek kaphatók a prokultura.jegy.hu oldalon, illetve a ProKultúra jegypénztárában (9400 Sopron, Liszt Ferenc u. 1.)
 
Kapunyitás: 19:00
Kezdés: 20:00
 
További információk hamarosan. 

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!