Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mit üzennek az álmaink?

Mit üzennek az álmaink?

HVG Extra Pszichológia Szalon

Mit üzennek az álmaink?

Aktuális előadásokHVG Extra Pszichológia Szalon

Mit üzennek az álmaink?

 

Miért tér vissza álmomban rendszeresen a nagyanyám? Mit okozhatja a rémálmokat? Lehet-e tudatosan álmodni? Miért repülök folyton álmomban?

Ha tudatosan figyeled, rögzíted és követed az álmaidat, nemcsak a kreativitásodat és a problémamegoldó képességedet fejlesztheted, de nagyobb önbizalomra, fejlettebb önkontrollra és mélyebb önismeretre is szert tehetsz.

Freud nem véletlenül nevezte az álmokat a tudattalanba vezető királyi útnak. Álmaink útmutatást nyújtanak, segítenek a nehéz döntések meghozatalában és érzelmeink megismerésében. A program során – és az Álomnapló című kötetben – Nógrádi Csilla különféle, tudományos tényekkel is alátámasztott álomelemző módszereket mutat be.

 
Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője

A közönségnek lehetősége lesz kérdéseket feltenni az álmaival kapcsolatban a helyszínen, illetve már most is várjuk az „álmokat” az alom@hvg.hu email címen.*

 

Jegyár: 1900 Ft

 

A jegy árából 1000 Ft HVG Könyvekre, 500 Ft a HVG Extra Pszichológia magazin korábbi lapszámaira levásárolható a helyszínen. Kiadványonként egy jegy váltható be.

Nógrádi Csilla

Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, onkopszichológus, művelődési és felnőttképzési menedzser. Érdeklődése fókuszában az álmodás és az alkotási folyamatok állnak, kutatja a művészet és a pszichoterápia összefüggéseit, valamint a terápiás módszerek integrációs lehetőségeit. Szerzői munkássága gyermekkönyvek és pszichológiai művek írását is felöleli. Magánpraxisban fogadja pácienseit.

A HVG Könyveknél korábban megjelent kötete: A fattyú (A terapeuta esetei sorozat, 2017.)

*A beküldött álmok közül Nógrádi Csilla válogat, és az eseményen illetve a HVG Extra Pszichológia online és Facebook oldalán fogja elemezni, ahogy az ideje engedi.

Ajánló


A Hazátlanok c. multimediális irodalmi, felolvasószínházi produkció Kováts Judit azonos című regénye alapján…

A társulat a báj, a szépség, az elegancia, a hihetetlen könnyedség és a…

Keddi táncalkalmainkra olyan kezdő és haladó táncosakat várunk, akik tánctanfolyam keretében szívesen elmélyítenék…