Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Minibalett
2

Minibalett

MiniBalett
Szalai Judit táncművésszel
45 perc táncitánci 4 éves kortól gyerekeknek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 13. szombat, 9:00

A balett mozgásrendszerének segítségével - az életkori sajátosságokat figyelembe véve - az egész testet átmozgató, tánc és jókedv központú foglalkozáson vehetnek részt mindazok, akik úgy döntenek, belekóstolnak kicsit a balettosok világába.

 A 45 perces foglalkozás során a kisgyermekek megismerkedhetnek a klasszikus balett alapjaival is élményszerűen, játékosan emellett pedig a tánc adta örömöt és felszabadultságot is átélhetik a lelkes mini táncművészek.

 

Szalai Judit a Győri Balett magántáncosa elbűvölő személyiségével és vidám feladataival várja a mozogni vágyó balerinákat és balerinokat!

Ajánlatunk


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!