Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MineCinema Miskolc - Normál jegy

MineCinema Miskolc - Normál jegy

Mi is az a MineCinema? Egy igazi MineCraft film, MineCraft videósok szereplésével és rendezésével. Miskolcon, február 22-én a Tudomány és Technika Házában (3529 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.) most a MineCinema kilencedik részét láthatják a résztvevők. Ezenfelül találkozhatnak zsDavval, Jánosik Gergővel, Balukával és OwnMcKendryel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 22. szombat, 14:00

A MineCinema visszatér Miskolcra.

De hogy mi is a MineCinema?  Egy igazi MineCraft film, MineCraft videósok szereplésével és rendezésével. Miskolcon, február 22-én a Tudomány és Technika Házában (3529 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.) most a MineCinema nyolcadik részét láthatják a résztvevők. Ezenfelül találkozhatnak zsDavval, Jánosik Gergővel, Balukával és OwnMcKendryel.

Várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra. Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint zsDav, Doggyandi, IceBlueBird, Jánosik Gergő, Walrusz, luckeY, Uborcraft, Sajt32, Ownmckendry, Baluka, zsombeyHD.

A kilencedik film címe „Simlis banda”. Homok Birodalom és Gravelia vezetői hosszú háborúskodás után arra a döntésre jutnak, hogy elássák a csatabárdot, és végleg békét kötnek egymással. A béketételt egy szimbolikus smaragd ajándékozásával teszik meg, ám az ékes követ útközben egy ismeretlen banda eltulajdonítja. A smaragd eltűnése nagy viszályt kavar Homok birodalomban, hiszen ha az nem jut időben célba, felbomlik a kialakuló béke. Három fiatal vállalkoztak arra a feladatra, hogy visszaszerzik a békére szánt smaragdot, és eljuttatják Gravelia népéhez, mielőtt egy újabb háború kezdetét venné és a pusztulás szélére sodorná a birodalmakat. 

Azok a vendégeink akik normál jegyet vásárolnak, megtekinthetik a legújabb MineCinema filmet a „Simlis bandát”, majd részt vehetnek egy dedikáláson, ahol begyűjthetik a videósok aláírását és közös fotót is készíthetnek velük, sőt most a normál jegy egy ajándék MineCinema posztert is tartalmaz. A normál jegyes turnus 14:00-kor kezdődik és 13:00-tól lehet beregisztrálni rá. 

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak - A jegyek limitált számban kaphatók.

Ismét velünk lesz McShop így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni.

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!