Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mindennapi maceráink élőben és online - Görög Ibolya sorozata

Mindennapi maceráink élőben és online - Görög Ibolya sorozata

Görög Ibolya „Mindennapi maceráink” című előadásának központjában a hétköznapi helyzetek és a családi események viselkedési szabályai állnak, legyen szó akár az öltözködésről, a tegezés-magázás kérdéskörének problematikájáról, a testbeszédről, vagy az éppen most aktuális járvány-protokollról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 6. szerda, 19:00

MINDENNAPI MACERÁINK!
Görög Ibolya protokoll szaktanácsadó előadása.

„Macerás, nagyon macerás dolog másokkal együtt élni! Odafigyelni, segíteni, megszólítani, kérni valamit másoktól (te jó ég!) – csupa kínos ügy... egy merő macera. Segíthetek?”

 a protokoll és a rendezvényszervezés egyik megkerülhetetlen alakja. 1987-1999 között a Miniszterelnöki Hivatal protokollosa, majd protokollfőnöke, a Szegedi Egyetem és az Eszterházy Károly Egyetem címzetes docense, több szakkönyv szerzője. Négy nyelven beszél, előadásai mindig sziporkázóan szellemesek és könnyed hangvételűek, miközben minden részletre kiterjedő profizmussal adja át több évtizedes tudását a hallgatóságnak.

Görög Ibolya nyitottságával és a való életből hozott példáival színesítve minden esetben magas színvonalú és jó hangulatú előadásokat tart, melyek után közönsége nemcsak komoly elméleti tudásra, de jó gyakorlatokra is szert tehet, melyeket saját életében, munkakörében hasznosíthat majd.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!