Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mindenki legyen kufli!

Mindenki legyen kufli!

3+
Bemutató: 2024.10.11.

Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (7)

Dániel András kufli-meséit minden mai magyar gyerek ismeri.  A nagysikerű könyv- és rajzfilmsorozat karakterei, az elhagyatott réten egy kupacban élő, és folyamatosan különös kalandokba keveredő hét kufli ezúttal a Budapest Bábszínház Nagyszínpadán kel életre. 

Miközben megtudhatjuk, hová tűnt Zödön foltja, mit csinál a holdbeli nyúl, minek öltözik Fityirc a varázsgombák farsangi buliján, és miért jobb néha kirándulás helyett berándulni, a féktelen fantáziával megírt mesék titokban olyan fontos dolgokról szólnak, mint a barátság, a közösség, az önazonosság. A bábszínházi adaptációból természetesen nem hiányozhatnak a könyvek lapjain végigvonuló vicces mellékszereplők sem (biztosan megjelenik egy mindent kommentáló felhő, egy beszélő fatuskó, a földalatti manótevék és még sokan mások). Az előadás egyik különlegessége, hogy az olyan népszerű kufli-kalandok mellett, mint A Máshogyoszkóp, vagy a Jó éjszakát, kuflik!, Dániel Andrásnak egy vadonatúj, még könyv formában meg sem jelent, Hilda titokzatos virágáról szóló meséje is megelevenedik a színpadon.  

A zenés előadást élőben kíséri a Varázsgombák Zenekara. 

Ajánló


Giuseppe Verdi OTELLO Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!