Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncertje

Mi vagyunk a Grund! - Dés László koncertje

Mi vagyunk a Grund! – Dés László koncertje
Vendég: Básti Juli
 több

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet. Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Megjelent új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat arra, hogy az új műsorral a nagy ősbemutató koncertre Aréna koncert után turnéra induljon. 
A koncert névadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”.  A műsorban az új dalok mellett felcsendülnek Dés László musicaljeinek népszerű számai. A Pál utcai fiúk emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”.
És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Ezen az estén hallhatjuk Dés virtuóz és lírai szaxofonjátékát is.
Dés László vendége a kiváló színésznő, Básti Juli, akivel a múltban nagyon sokat dolgozott már együtt. Kezdődött a Hallgass kicsit lemezzel 1987-ben, de a közlemúltban koncerteztek is sokat közösen a Férfi és Nő produkcióban.                                      
Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók.
Nem mindennapi zenei élmény várható.   És remélhetőleg a koncertek végére mindnyájan úgy érezzük, hogy Mi vagyunk a Grund!

Műsoridő: 110 perc


Ajánló


Az Operaház előadása most sztárénekesekkel érkezik a Margitsziget nagyszínpadára. Minden idők egyik leghíresebb…

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy…

A Jászai Mari-díjas Szávai Viktória (BÚÉK!), Debreczeny Csaba (A mi kis falunk), Mészáros…