Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mi szól jobban egy harsonánál?

Mi szól jobban egy harsonánál?

Mi szól jobban egy harsonánál? A klasszikus vicc szerint természetesen a több harsona! A 3. Hungarian Trombone Bootcamp zárókoncertjén a fesztivál növendékei és professzorai is fellépnek.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 24. szombat, 18:00

 Közreműködik:

    Brian Hecht
    Hiroyuki Kurogane
    Szabó Zsolt
    Veér Mátyás
    A Hungarian Trombone Bootcamp 2019 fesztivál résztvevői

Mi szól jobban egy harsonánál? A klasszikus vicc szerint természetesen a több harsona! A 3. Hungarian Trombone Bootcamp zárókoncertjén a fesztivál növendékei és professzorai is fellépnek. Ha valaki szereti a rézfúvós kamarazenét, akkor mindenképp érdemes meghallgatni a hangversenyt, mert a barokktól a kortárs zenéig sokféle mű csendül fel. A koncerten nemcsak a zenei összhangot ünnepelhetjük: a különleges hangverseny alkalmával a Nemzetközi Corpus Harsonaverseny díjátadójára is sor kerül.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

bohózat két felvonásban

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!