Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MÉTA MATINÉ

MÉTA MATINÉ

Szent György napi családi program
2024. ápr. 27. 10:30 - 12:00
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 10:30

Vajon kikért vagyunk képesek áldozatokat hozni? Szent György nap alkalmából erről, és a segítségnyújtásról beszélgetünk a legenda alapján. A ZOOM kiállításban megkeressük a történet kellékeit, és kiválasztjuk a fényképek közül a történet lehetséges szereplőit. Ezután közösen képzeljük el a történet egyéb lehetséges variációit is, így értelmezzük döntésünk következményeit. A történethez kapcsolódó saját élményeinket játékkal és rajzzal elevenítjük fel.

A szülők a foglalkozás ideje alatt csatlakozhatnak a Szent György naphoz kapcsolódó tárlatvezetéshez, ami látogatható a matinéra váltott jeggyel.

Célközönség: 5-12 éves gyerekek, szülők

Találkozópont: Néprajzi Múzeum – kiállítási szint – recepció előtt  

MÉTA MATINÉ = egy lehetőség, hogy töviről-hegyire, alkalomról alkalomra, egyre jobban megismerjétek a Néprajzi Múzeum kiállítási tereit, és megosszátok élményeiteket szüleitekkel. 

Ajánlatunk


Marius Petipa – Mirzoyan Albert / Ludwig Minkus A BAJADÉR Klasszikus balett három felvonásban

A 2023/24-es évadban fennállásának kétszázadik évfordulóját ünneplő Miskolci Nemzeti Színház a bicentenáriumi szezon nyitóelőadásaként az alapítók emléke előtt azzal tiszteleg, hogy ugyanazt a színdarabot mutatja be, amellyel elődei a teátrumot annak idején megnyitották.

Pintér Béla és Társulata: A Soha Vissza Nem Térő

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!