Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MET 2023/2024 - Jake Heggie: Ments meg, Uram!

MET 2023/2024 - Jake Heggie: Ments meg, Uram!

Jake Heggie: Dead Man Walking
Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel, 194 perc, 2023
angol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. október 21. szombat, 19:00

Rendező: Ivo van Hove
Librettó: Terrence McNally
Díszlet- és fénytervező: Jan Versweyveld
Jelmeztervező: An D’Huys
Vezényel: Yannick Nézet-Séguin

Szereplők: Joyce DiDonato (Helen Prejean nővér), Ryan McKinny (Joseph De Rocher), Latonia Moore (Rose nővér), Susan Graham (De Rocher anyja)

 

Az előző évad Don Giovanni-rendezése után Ivo van Hove újabb rendezéssel tér vissza a Met-be: a Dead Man Walking operaváltozatának színrevitelével. A darabot Jake Heggie írta Helen Prejean nővér híres memoárja alapján, amelyből 1995-ben filmváltozat is készült Sean Pennel a főszerepben. A történet egy halálra ítélt gyilkos lelkéért vívott küzdelemről szól.  A téma drámaisága Heggie megrendítő zenéjével és Terrence McNally librettójával párosul. A karmesteri pódiumon a Met zenei igazgatója, Yannick Nézet-Séguin áll, Joyce DiDonato pedig Helen nővért alakítja, és Ryan McKinny basszusbariton énekli a halálraítélt Joseph De Rocher szerepét. Latonia Moore Rose nővérként, Susan Graham pedig De Rocher anyjaként lép színpadra – ő egyébént az opera 2000-es bemutatóján Helen nővért énekelte San Francisco-i War Memorial Operaházban.

A 2023/24-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el >>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 5900 Ft
Továbbra is van lehetőség 4500 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább hét különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!