Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MET 2023/2024 - Georges Bizet: Carmen

MET 2023/2024 - Georges Bizet: Carmen

Carmen
Élő operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából egy szünettel, 224 perc, 2024
francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 4. vasárnap, 18:00

Rendező: Carrie Cracknell
Vezényel: Daniele Rustioni
Díszlettervező: Michael Levine
Jelmeztervező: Tom Scutt

Szereplők: Angel Blue (Micaëla), Aigul Akhmetshina (Carmen), Piotr Beczała (Don José), Kyle Ketelsen (Escamillo)

 

A Metben most debütáló, elismert angol rendező, Carrie Cracknell egy olyan színrevitellel éleszti újjá a halálos szenvedély klasszikus történetét, amely napjainkba helyezi át az eseményeket, embercsempészek világába. Carmen, a gyönyörű és szenvedélyes cigánylány elcsábítja Don José brigadérost, aki még abba is belemegy, hogy az iránta érzett szerelemből dezertáljon. A fékezhetetlen lány azonban hamarosan új férfira, Escamillora veti a szemét. José mindent megtesz, hogy visszaszerezze, még a belé halálosan szerelmes Micaëla könyörgései ellenére is. Carmen, az ellenállhatatlan femme fatale szerepében a kirgiz-orosz Aigul Akhmetshina mezzoszoprán látható, aki mellett Piotr Beczała tenor mint Don José tűnik fel, Angel Blue az odaadó Micaëla, a basszbariton Kyle Ketelsen pedig Escamillo alakítója. Bizet szívdobogtató partitúráját Daniele Rustioni vezényli.

A 2023/24-es MET-évad további közvetítései itt érhetők el >>>

Jegyinformációk

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában, online felületén, valamint az Interticket hálózatában.

Belépőjegy: 5900 Ft
Továbbra is van lehetőség 4500 Ft-ért kedvezményes jegy váltásra azoknak, akik az évad legalább hét különböző előadására váltanak jegyet egyszerre.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az előadás kezdete után helyfoglalásra csak az emeleti oldalkarzaton van lehetőség. A késve érkezők a szünetben foglalhatják el helyüket.
Megértésüket köszönjük!
Az Uránia Nemzeti Filmszínház Igazgatósága

Ajánlatunk


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!