Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


Mesterdetektív

Mesterdetektív

Andrew Wyke, a gazdag krimiíró meghívja Wiltshire-i villájába Milo Tindle-t, a fiatal fodrászt. Kettejük fordulatos beszélgetéséből kiderül, hogy Milo az író feleségének a szeretője, de úgy tűnik, Andrew egyáltalán nem bánja, hogy meg akarják szabadítani feleségétől.

Aktuális előadásokAnthony Shaffer: Mesterdetektív
Bűnügyi játék

A Mesterdetektív mesterműve annak, hogyan lehet a közönséget az orránál fogva vezetni. Anthony Shaffer fordulatos, meglepő darabja az 1970-es premier óta ezreket ejtett csapdába. Andrew Wyke, a gazdag krimiíró meghívja Wiltshire-i villájába Milo Tindle-t, a fiatal fodrászt. Kettejük fordulatos beszélgetéséből kiderül, hogy Milo az író feleségének a szeretője, de úgy tűnik, Andrew egyáltalán nem bánja, hogy meg akarják szabadítani feleségétől. Olyan tervbe avatja be a fiatalembert, amelyből mindketten profitálhatnak. Milo sok pénzhez jutva megtarthatja Andrew luxushoz szokott feleségét, az író pedig boldogan és szabadon élheti tovább életét a saját titkos szerelmévelt. Ezzel a tervvel kezdődik egy élet-halál játszma. Van, aki játszik, van, aki játékszer. Vagy mindenki játékszerré válhat? Egy biztos: a játszmát végigjátsszák. Az győz, aki tovább bírja idegekkel és ötlettel. Mi a tanulság? A szex: játék, házasság: a büntetés.

A szereposztás:
Andrew Wyke: Korcsmáros György
Milo Tindle: Bácsatyai Gergely / Korcsmáros András
Doppler felügyelő:  XXX
Tarrent őrmester:  YYY
Higgs rendőr: ZZZ

Fordító: Köröspataki Kiss Sándor
Szinpadkép: Matíz Zsolt
Díszlet: Török-Eőry Géza
Ruhák: Balog Tímea

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt,…

A Madách Színház újabb világsikert hozott el Budapestre: a Madách Színházban non-replica változatban…