Kulturinfo Jegyiroda | 1161 Budapest, Rákosi út 110. | Telefon: +36 1 402 00 63 | Mobil:+36 70 940 1677 | Facebook Google+ Twitter Addthis

Program


MESETÚRA - A három nyúl

MESETÚRA - A három nyúl

verses erdőjárás nyuszikkal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 11. vasárnap, 10:00

MESETÚRA: A HÁROM NYÚL
A séta időtartama 60 perc.

A Csokonai15 havi rendszerességgel tartott Mesetúrái során felfedezzük a Tizenötödik kerület parkjait, kiserdőit és sétaútvonalait. Ezúttal az erdőben teszünk sétát.Találkozópont: Újpalotai kiserdő – a Parkerdő melletti tisztáson (a parkoló, illetve a Szentmihályi utat átszelő zebra mögött)

Az egyes séták pontos helyszínei és a találkozópontok meghirdetése kapcsán kérjük figyelje a csokonai15.hu weboldalt, illetve azon eseményeinket és a Csokonai15 közösségi média felületét.

A Marica bábszínháza produkciója, Sz. Nagy Mária előadásában.

Ajánlatunk


Egy pszichológus várószobájában összegyűlik hat ember. Kiderül, hogy mind egyszerre kaptak időpontot a neves szaktekintélyhez, aki késik. A hosszas várakozás alatt a páciensek beszédbe elegyednek egymással, előkerül egy Monopoly és spontán csoportterápia szerveződik..

„Pottyondy szarkazmusa működik élőben is, de nem köti gúzsba a poénkényszer, nincs csattanó minden mondat végén, és nem is hiányzik, mert előbb-utóbb az összes feldobott labdát leüti.

Ajánló


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

Budapest, 2023. március 22. – Az olasz operatrió, IL VOLO újra magával ragadja a közönséget, és hazánkban lép fel a…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: marionett, pálcás báb

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!